Meer genezingen dan nieuwe Corona-gevallen in Nerja tijdens weekeinde

NERJA – Binnen de gemeente Nerja zijn het afgelopen weekeinde meer mensen genezen verklaard van hun Covid-19 besmettingen dan dat er nieuwe gevallen zijn ontdekt. De lokale gezondheidsdiensten meldden maandag 22 november vijf nieuwe gevallen, daar tegenover staat het herstel van tien patiënten.

Het zogeheten Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners liep daarmee terug naar op 108,8. In Nerja zijn sinds het begin van de pandemie 1.236 Corona-gevallen gedetecteerd, hiervan zijn inmiddels 1.189 mensen volledig hersteld verklaard.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s