Gemeente Nerja maakt haast met werk aan Calle Bajamar

NERJA – De gemeente Nerja heeft de aanbestedingsprocedure geopend voor de geplande werken aan de Calle Bajamar, één van de toegangswegen naar het strand van Burriana. Voor de verbeteringswerken is een budget gereserveerd van bijna vier ton, waarvan bijna drie ton wordt opgehoest door de Diputación Provincial terwijl het restant voor rekening komt van de gemeente Nerja.

Voor dat bedrag wordt in de komende maanden het wegdek, de openbare verlichting, het openbaar groen, bewegwijzering, riolering en de telecommunicatie ter plekke volledig vernieuwd en gerenoveerd. De gemeente benadrukt daarbij dat er haast moet worden gemaakt met renovatie, gezien de huidige slechte staat van zowel het wegdek als het trottoir en het belang van de straat als toegangsweg naar het strand in het toeristenseizoen.

Calle Bajamar. Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s