Granada CF kansloos tegen nieuwe koploper Real Madrid

GRANADA – In de dertiende speelronde voor de Spaanse Primera División bleek voetbalclub Granada CF zondag 21 november geen partij voor de nieuwe koploper Real Madrid. In het eigen voetbalstadion Nuevo Los Cármenas ging de Andalusische formatie kansloos met 1-4 onderuit.

Een kleine twintig minuten mocht de thuisclub zich zondag de evenknie wanen van de Madrileense grootmacht. Marco Asensio opende voor Real in de negentiende minuut de score voor Real, José Ignacio Fernández verdubbelde de marge amper vijf minuten later. Een treffer van Luis Javier Suárez deed Granada even opleven maar in de tweede helft stelde het beduidend sterkere Real Madrid orde op zaken.

Eerst tilde Vinícius Juniór (tien minuten na rest) de stand naar 1-3, waarna Ferland Mendy in de 76ste minuut de latere eindstand bepaalde op 1-4. Granada beëindigde de wedstrijd met slechts tien spelers, nadat Ramón Rodríguez halverwege de tweede helft met een rode kaart van het veld was gestuurd. Tot overmaat van ramp werd ook Granada-trainer Roberto Moreno door de arbitrage weggestuurd. Granada staat na dit nieuwe verlies op een schamele zeventiende plaats van de ranglijst, nèt boven de degradatiestreep.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s