Dagtrip naar Gibraltar vanuit Nerja en Torrox

NERJA/TORROX – Vanuit Nerja, Torrox en Algarrobo is het op maandag 6 december mogelijk een dagtrip te maken naar Gibraltar met de reisorganisatie Viajes Verano Azul. De kosten voor deelname zijn zeventien euro persoon, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt waardoor het tijdig reserveren van een plaats wordt aanbevolen.

Aanmelden kan via het e-mailadres chimeneas2011@gmail.com of telefonisch via het nummer +34 630 982 210. Het vertrek staat gepland om 07.45 uur vanaf het Parque Verano Azul, waarna ook in Torrox en Algarrobo opgestapt kan worden. De terugkeer in Nerja is voorzien rond de klok van 17.30 uur. Het meebrengen van een paspoort is vereist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s