Kerstmarkt in Nerja op terrein Fitzgerald´s Bar

NERJA – Over een maand breekt de kerstperiode aan, een reden voor tal van organisatoren om reeds nu een kerstmarkt in het leven te roepen. Een van de eerste in Nerja is zaterdag 20 november te bezoeken bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de Super Sol-supermarkt in Nerja.

Deze duurt van 10.30 uur in de ochtend tot circa 14.00 uur in de middag. Naast veel lokaal en eigengemaakte kerstartikelen zijn er ook stalletjes met diverse soorten etenswaren en kan er gedurende de dag worden deelgenomen aan een verloting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s