Dertiende speelronde Eredivisie en Formule I GP Qatar te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de dertiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Ook is daar zondagmiddag 21 november de Formule I Grand Prix van Qatar (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) te volgen.

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. PSV en Vitesse openen zaterdagmiddag 20 november in Eindhoven met hun onderlinge duel de dertiende speelronde (aanvang 16.30 uur). Later op die dag worden de wedstrijden Sparta-FC Twente (18.45 uur), AZ-NEC (20.00 uur) en Heracles-Fortuna Sittard (21.00 uur) afgewerkt.

Op zondag 21 november staan de wedstrijden Go Ahead Eagles-FC Groningen (aftrap 12.15 uur), Feyenoord-PEC, Heerenveen-Willem II (beide duels beginnen om 14.30 uur), RKC-Ajax (16.45 uur) en Cambuur-FC Utrecht (vanaf 20.00 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 20 november (aftrap 18.15 uur) een thuiswedstrijd tegen Las Palmas voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Primera División op zondagmiddag 21 november vanaf 16.15 uur een thuiswedstrijd af tegen Real Madrid.

De Formule I Grand Prix van Qatar op het Losail International Circuit begint zondagmiddag om 15.00 uur. Max Verstappen voert na negentien wedstrijden de WK-stand aan met 332,5 punten, regerend wereldkampioen Lewis Hamilton (Engeland) volgt met 318,5 punten. De Fin Valtteri Bottas volgt als derde op ruime achterstand. De teamgenoot van Hamilton vergaarde tot nog toe 203 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s