Nieuwe pompen voor drinkwaterstation Maro

MARO – Het drinkwaterstation van het kustdorp Maro heeft deze week twee nieuwe pompen in gebruik genomen. Met de investering van circa 40.000 euro hoopt de gemeente Nerja (waartoe Maro behoort, red.) een einde te maken aan de veelvuldig optredende onderbrekingen in de watervoorziening rond Maro.

Dat laatste werd door de deskundigen vooral toegeschreven aan de oudheid van pompen, die dateren uit het jaar 1968. De nieuwe pompen moeten in de toekomst bovendien een energiebesparing opleveren van veertig procent ten opzichte van de oude apparatuur.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s