Jaarlijks concert ter ere van Santa Cecilia in Centro Cultural

NERJA – Studenten aan de muziekschool van Nerja verzorgen maandagavond 22 november hun traditionele en jaarlijkse concert ter ere van de beschermheilige van de muzikanten, Santa Cecilia. Dit gebeurt vanaf 18.00 uur in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45.

Het concert door de leerlingen aan de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja duurt circa anderhalf uur, het bijwonen is gratis. Wel dient vooraf een toegangsbewijs te worden gereserveerd, dit kan aan de kassa´s van het theater of telefonisch via het nummer (+34) 952 523 863.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s