Verbeteringswerken aan Balcón de Europa begonnen

NERJA – Op het Balcón de Europa in Nerja is deze week een aanvang gemaakt met de geplande verbeteringswerken. Daarbij wordt in eerste instantie de bestrating vervangen en vernieuwd, in een later stadium wordt ook de verlichting ter plekke aangepakt.

Met de werken hoopt de gemeente Nerja het imago van het Balcón de Europa als toeristische trekpleister voor de stad verder op te waarderen. ,,We pakken eerst de bestrating aan in een periode waarop de toeristenstroom in verhouding laag is, zoals we in goed overleg met de ondernemers ter plekke hebben afgesproken. Na de kerstperiode pakken we de omringende bestrating aan¨, geeft burgemeester José-Alberto Armijo aan in een toelichting.

In totaal wordt er de komende weken 575 vierkante meter bestrating vervangen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

3 gedachten over “Verbeteringswerken aan Balcón de Europa begonnen

  1. Lo veo perfecto, pero las zonas de Nerja que no son tan céntricos, ni tan populares, también tienen derechos a unas calles limpias y en condicionen. (P.ej. : la zona de urb. La Noria). Las calles son muy peligrosas por falta de mantenimiento, el “parque” es muy sucio y peligroso, los arboles se mueren por falta de agua, mantenimiento, abono, ……..
    Todo a la vez no es posible, pero espero que dentro de un plazo razonable podremos disfrutar mas de esta zona (donde viven mucha gentes). La seguridad empieza por un buen mantenimiento y una limpieza profunda.

    Like

    1. In de kerk is geen sprake van renovatie maar van een ontsmettingsactie, nadat daar vorige week een schimmel is geconstateerd. Derhalve blijft de El Salvador-kerk de komende drie weken gesloten en wordt er voor diensten uitgeweken naar een andere kerk in Nerja. Direct na de ontsmettingsactie volgt een schilderbeurt voor een deel van het interieur. Zie ook: https://nerjadigitaal.com/2021/11/15/schimmelinfectie-houdt-el-salvador-kerk-minimaal-drie-weken-dicht/

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s