Schimmelinfectie houdt El Salvador-kerk minimaal drie weken dicht

NERJA – De El Salvador-kerk aan het Balcón de Europa in Nerja houdt noodgedwongen minimaal drie weken de deuren gesloten. De oorzaak is een schimmelinfectie die een grondige aanpakt vereist. De komende dagen zal binnen de kerk worden gewerkt aan een grootschalige ontsmettingsactie, die wordt gevolgd door een schilderbeurt van het interieur.

Tot die tijd is er voor de geplande diensten voor de El Salvador-kerk plaatsvervangende ruimte gevonden in de Ermita de Nuestra Señora de las Angustias. Zodra de ontsmettings- en schilderwerken in de El Salvador-kerk zijn voltooid keren de diensten weer terug in de kerk aan het Balcón de Europa in het centrum van Nerja.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s