Málaga boekt knappe zege op Tenerife

MALAGA – De Andalusische voetbalclub Málaga CF boekte maandagavond 15 november een belangrijke zege in de thuiswedstrijd voor de Segunda División op het hoog genoteerde CD Tenerife. In het stadion La Rosaleda boekte de blauw-witte formatie een 1-0 overwinning, waardoor Málaga CF steeg naar de zevende plaats op de competitieranglijst.

De winnende treffer viel na een kwartier spelen. Brandon Thomas Llamas tekende voor het doelpunt toen hij een toegekende strafschop benutte. Beide ploegen hielden elkaar daarna in evenwicht zonder verder tot scoren te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s