Trainingsdagen voor jeugdvoetballers in Nerja

NERJA – Op de kunstgrasvelden van het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla houdt de Escuela Municipal de Fútbol van Nerja van maandag 27 tot met donderdag 30 december de zogeheten Jornadas de Tecnificación de Futbol. Dit voetbaltrainingskamp staat open voor spelers van zes tot 13 jaar en wordt dagelijks afgewerkt tussen 10.00 en 14.00 uur.

De trainingen staan onder leiding van professionele begeleiders van de voetbalclubs Málaga CF en Granada CF. De deelnamekosten bedragen 55 euro per persoon (inclusief een trainingskit), het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Opgave kan via de link https://www.facebook.com/cdnerja/ . Meer informatie is te verkrijgen via het telefoonnummer (+34) 653 564 252 of via e-mail: cdnerjadocs@gmail.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s