Formule 1 Grand Prix Brazilië in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is op zondag 14 november de Braziliaanse Formule 1 Grand Prix op het Autódromo José Carlos Pace bij São Paulo op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 18.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de negentiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Verstappen met 312,5 punten, de Brit Lewis Hamilton volgt met 293,5 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s