Data Weekend Beach-festival Torre del Mar voor volgend jaar vastgesteld

TORRE DEL MAR – Het Weekend Beach-muziek festival in de kustplaats Torre del Mar wordt in 2022 gehouden van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 juli. Dit bevestigden de organisatoren op vrijdag 12 november. Het betreft de veertiende editie van het populaire festival, dat dit jaar net als veel andere evenementen noodgedwongen werd afgelast vanwege de Corona-pandemie.

Destijds kondigden de organisatoren al aan de veertiende editie van het grootschalige muziekevenement te willen organiseren op de nu bevestigde data. Meer informatie over het muziekfestival en de recente ontwikkelingen is te vinden op de website http://www.weekendbeach.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s