Jaarlijks flamenco-festival in Torrox

TORROX – In kustplaats Torrox, een kleine tien kilometer onder Nerja aan de kust, staat ieder jaar halverwege de maand november een flamenco-festival op het programma. Dit jaar wordt de vijfde editie van dit ´Festival Cajón Flamenco´ gehouden van dinsdag 16 tot zaterdag 27 november.  

Gedurende twee weken staan daarbij in de gemeente Torrox allerhande flamenco-evenementen op de rol. Het complete programma, plus een uitleg over de oorsprong van het festival, kan worden gevonden op de website https://www.festivalcajonflamenco.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s