Herinrichting Calle Córdoba in Nerja begonnen

NERJA – De herinrichtings-werkzaamheden aan de Calle Córdoba in Nerja zijn deze week begonnen. Voor de renovatie van deze straat (tegenover de atletiekbaan aan de andere kant van de N-340) is door de gemeente een budget vrijgemaakt van twee ton.

Dit bedrag wordt bijna geheel gefinancierd door de Diputación Provincial (Provinciale Staten, red.), het restant komt voor rekening van de gemeente Nerja. Voor de werken is een uitvoeringstermijn van vier maanden uitgetrokken.

Daarbij wordt onder meer de electriciteits- en watervoorziening vernieuwd, de openbare verlichting aangepakt, nieuwe bestrating aangelegd, gewerkt aan een verbetering van de telecommunicatie, parkeerplaatsen gecreëerd en het verkeersmeubilair gerepareerd en/of vervangen. Ook worden er ter plekke dertig nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Als alles volgens plan verloopt zijn de werken afgerond in de tweede week van februari volgend jaar.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s