CD Nerja op eigen terrein tegen CD Atlético Marbella

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Caros Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zaterdag 13 november voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Atlético Marbella.

De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 16.30 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de vijftiende plaats met zeven punten uit acht wedstrijden, Marbella volgt met één punt minder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s