Málaga CF in slotminuut onderuit bij Real Oviedo

OVIEDO – In de dertiende speelronde voor de Spaanse Segunda División leed voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 31 oktober een zure nederlaag bij en tegen Real Oviedo. De thuisclub besliste het duel in de slotminuut, waarin Borja González de beslissende tweede treffer voor Oviedo binnen werkte: 2-1.

Málaga had gedurende de wedstrijd een licht overwicht maar knokte daarbij lang om een vroege achterstand weg te werken. Die kwam na twintig minuten spelen tot stand toen Borja González (voetbalnaam Borja ´Bastón´) met zijn eerste treffer van de dag de score opende. Na de gelijkmaker van Genaro Rodríguez, halverwege de tweede helft, deed deze ex-speler van onder meer het Britse Aston Villa én Málaga CF zijn oude club alsnog de das om: 2-1.

Málaga staat nu na dertien speelronden op de tiende plaats (zeventien punten) van de Segunda División. Donderdag 4 november speelt de ploeg een thuiswedstrijd in het eigen La Rosaleda-stadion (aftrap 21.15 uur) tegen het tweede team van Real Sociedad, dat momenteel achttiende staat op de ranglijst van de Segunda Divisón.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s