Calle Diputación voor vier maanden op de schop

NERJA – De Calle Diputación in Nerja gaat met ingang van dinsdag 2 november voor een periode van vier maanden op de schop. De straat, die de Plaza Cavana (achter de El Salvador-kerk op het Balcón de Europa) verbindt met de Calle Castilla Pérez, krijgt daarbij een complete herinrichting. Hiervoor heeft de gemeente Nerja een budget van 341.999,92 euro uitgetrokken.

Drie ton daarvan wordt betaald uit subsidiegelden van de provincie Málaga, de rest wordt opgehoest uit eigen middelen door de gemeente Nerja. In de voorliggende plannen wordt de straat autovrij gemaakt. Daarnaast wordt er volgens het herontwikkelingsplan gewerkt aan een nieuwe bestrating, bloembakken, straatmeubilair, openbare verlichting, riolering, bewegwijzering en de telecommunicatie.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s