Flamenco Fusión in Centro Cultural de Nerja

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja is vrijdagavond 29 oktober de show ‘Mandala, Flamenco Fusión’ te zien en te beluisteren. Daarbij wordt door een aantal muzikanten typische flamencomuziek gemixt met andere muziekstijlen.

Het optreden begint om 20.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangskaarten kosten twaalf euro per persoon. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of via internet te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/mandala-flamenco-fusion/ .

Miguel de la Paca hanteert daarbij de flamencogitaar, Jacinto Rodríguez zorgt voor de jazzklanken op piano en ook basgitarist Pedro Arousa en drummer Robert Joya hebben hun eigen inbreng in deze Flamenco Fusión.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s