Faciliteiten op Playa Torrecilla krijgen opknapbeurt

NERJA – De gemeentelijke faciliteiten op het strand van Playa Torrecilla in Nerja krijgen de komende maanden een forse opknapbeurt. Het bedrijf Prodesur Construcciones y Proyectos SL gaat de opknapbeurt de komende drie maanden verzorgen.

Al voor de zomer besloot de gemeenteraad hiervoor een bedrag van een kleine ton te reserveren. De werken zijn uiteindelijk toegekend voor een bedrag van circa 174.00 euro, waarvoor onder meer de openbare toiletten op het strand worden aangepakt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s