Tiende speelronde Eredivisie en Formule I GP in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de tiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook is daar zondagavond 24 oktober de Formule I Grand Prix van de Verenigde Staten te zien. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. FC Utrecht speelt zaterdagavond 23 oktober vanaf 18.45 uur een thuiswedstrijd tegen Heerenveen, later op die avond staan de wedstrijd PEC-Heracles (aanvang 20.00 uur) en RKC-Sparta (aftrap om 21.00 uur) op de rol.

De topclubs komen allen op zondag 24 oktober in actie. Feyenoord gaat dan op bezoek in het Friese Leeuwarden bij Cambuur (aanvang 14.30 uur). Dé topper van het weekeinde wordt vanaf 16.45 uur afgewerkt, als koploper Ajax en runner-up PSV elkaar in de Johan Cruijff-ArenA van Amsterdam treffen voor hun onderlinge duel. De voetbalzondag wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met het duel tussen FC Groningen en AZ.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 23 oktober (aftrap 20.30 uur) een thuiswedstrijd in het La Rosaleda-stadion van Málaga tegen Lugo in de Spaanse Segunda División.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag op het Circuit of the de Americas om 21.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de zeventiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen (Red Bull) met 262,5 punten, gevolgd door de Brit Lewis Hamilton (Mercedes) met 256,5 punten. De Fin Vallteri Bottas (eveneens Mercedes) bezet op ruime afstand de derde plaats met 177 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s