Mis en processie ter ere van San Miguel

NERJA – Aansluitend op een mis in de El Salvador-kerk bij het Balcón de Europa (aanvang 20.00 uur) volgt zaterdagavond 23 oktober een processie ter ere van de beschermheilige San Miguel vanaf het Balcón de Europa naar de wijk Las Protegidas van Nerja.

De tocht begint op het Balcón de Europa en trekt vervolgens langs de Puerta del Mar door de Calle Pintada, Calle Angustias, Plaza de la Ermita, Calle San Miguel, Plaza de América, Calle Méndez Nuñez, Plaza Cantarero, Calle Alejandro Bueno, Calle Herrera Orla, Calla Maria Muñoz, Calle San Francisco, Calle Barranquilla de Colombia naar de Plaza Andalucía.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s