Granada CF op valreep naast Osasuna

PAMPLONA – Met een treffer in de blessuretijd vocht de Andalusische voetbalclub Granada CF zich vrijdagavond 22 oktober in de ultieme slotfase alsnog naast tegenstander CA Osasuna: 1-1. Daarmee redde het seizoen stroef draaiende Granada op de valreep nog een punt. Osasuna stond het laatste kwartier van de wedstrijd met tien man, nadat José Ángel Valdés Díaz met een rode kaart van het veld was gestuurd.

In het Estadio El Sadar van het Baskische Pamplona zette Luis Ezequiel Ávila de thuisclub op slag van rust op een 1-0 voorsprong. Toen Valdés in de 74ste minuut met rood moest vertrekken voerde het sterkere Granada de druk nog verder op. Pas in de slotminuut van het duel bracht middenvelder Ángel Montoro Sánchez de bezoekers op gelijke hoogte. Na negen gespeelde wedstrijden staat Granada nu op een povere zeventiende plaats in de Spaanse Primera División, waarbij tot nog toe pas één overwinning is geboekt.

Foto (c) website Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s