Regenkans rond Nerja in nacht van vrijdag op zaterdag

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor de avond en nacht van vrijdag 22 oktober op zaterdag 23 oktober regenval in en rond Nerja. In de meest recente voorspellingen is daarbij sprake van lichte regen in de loop van de avond met een toenemende regenkans gedurende de nachtelijke uren.

De dagtemperaturen blijven volgens de meteorologen de komende dagen schommelen rond de 22 graden Celcius. Na zaterdag 23 oktober neemt de kans op regen af, de zon wordt daarbij geregeld aan het oog onttrokken door passerende wolkendekken. Van wind is de komende week nauwelijks sprake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s