Nerja krijgt drie ton subsidie voor renovatie Calle Bajamar

NERJA – De Diputación Provincial heeft een subside van bijna drie ton (295.750 euro) toegekend aan de gemeente Nerja om verbeteringen aan te brengen aan de Calle Bajamar. Deze straat leidt, evenwijdig aan de Calle Filipinas, vanaf de N-340 naar het strand en de boulevard van Playa Burriana.

De gemeente Nerja kondigde vorige maand al de herstelwerkzaamheden op en rond de Calle Bajamar aan voor een totaalbedrag van bijna 395.000 ton. Voor dat bedrag wordt in de komende maanden het wegdek, de openbare verlichting, het openbaar groen, bewegwijzering, riolering en de telecommunicatie ter plekke volledig vernieuwd en gerenoveerd.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s