Film Stray te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 24 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Stray’ van de regisseur Elizabeth Lo vertoond.

De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Turkse uitvoering en voorzien van Engelse ondertiteling. De één uur en een kwartier durende film vertoont de avonturen van de drie zwerfhonden Zeytin, Nazar en Kartal tijdens hun leven in de Turkse gemeenschap. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s