´100 Años de Canción  Italiana´ in Centro Cultural de Nerja

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja is zaterdagavond 23 oktober een show te zien en te beluisteren van de artiest Jolís met zijn band, onder de naam ´100 años de Canción Italiana´.

Het optreden begint om 20.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangskaarten kosten vijftien euro per persoon. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of via internet te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/jolis-100-anos-de-cancion-italiana/ .

De band bestaat naast Jolís uit Nicolás Medina (gitaar), Fanny del Castillo (zang), Rafael del Castillo (bas), Marcelo Huertas (drums), Walter Sabolo en Morten Jespersen (keyboard en accordeon). Jolís en zijn band brengen daarbij een selectie van Italiaanse liederen door de jaren heen ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s