Opnieuw gelijkspel voor Málaga CF

HUESCA – In het voetbalstadion El Alcoraz van Huesca hebben thuisclub SD Huesca en het bezoekende Málaga CF dinsdagavond 19 oktober met 0-0 gelijkgespeeld in de elfde speelronde voor de Spaanse Segunda División. Het was het derde gelijkspel op rij voor de Andalusische formatie.

Beide middenmoters hielden elkaar in een kwalitatief matig duel in evenwicht, waarbij vooral halverwege de eerste helft door beide clubs werd verzuimd de spaarzame mogelijkheden te benutten. Málaga leek drie minuten voor het einde, tegen de verhoudingen in, alsnog met de drie punten te gaan lopen maar de treffer van Brandon Thomas werd afgekeurd. Na elf gespeelde wedstrijden staat Málaga nu twaalfde in de rangschikking voor de Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s