Puntendeling voor Málaga CF en Real Zaragoza

MALAGA – De voetbalwedstrijd tussen Málaga CF en Real Zaragoza, in de tiende speelronde voor de Spaanse Segunda División, is zaterdagavond 16 oktober uitgedraaid op een puntendeling. Na negentig minuten stond in het La Rosaleda-stadion van Málaga een 1-1 eindstand op het scorebord.

In een gelijk opgaande wedstrijd nam de thuisclub na een klein half uur spelen de leiding via een treffer van Brandon Thomas. Een minuut voor de pauze bracht Juan Narváez de bezoekers weer langszij. Ook daarna hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, gescoord werd er niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s