Opnieuw zonnige en warme week voor Nerja

NERJA – Rond Nerja en omgeving weet de zomer vooralsnog van geen wijken. Ook de komende week verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 25 graden Celsius rond Nerja.

Wél is er de komende dagen sprake van regelmatig voorbij drijvende wolkendekken, regen is daarbij door de weerkundigen niet voorzien. De wind is de komende week zwak tot matig, de gemiddelde dagtemperaturen kunnen halverwege de week nog oplopen naar zo´n 27 graden Celsius. Met ingang van volgend weekeinde zakt de gemiddelde dagtemperatuur volgens de huidige vooruitzichten naar waarden van zo´n 22 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s