Verbetering verlichting op en rond Balcón de Europa

NERJA – Op en rond het Balcón de Europa van Nerja beginnen halverwege de maand november de werken die moeten leiden tot een aanzienlijke verbetering van de verlichting op en rond deze toeristische trekpleister. Tegelijkertijd wordt ook de verlichting rond de El Salvador-kerk aangepakt.

Voor de werken heeft de gemeente Nerja een bedrag gereserveerd van 91.759,35 euro. Volgens burgemeester José-Alberto Armijo hebben de werken tot doel ´het toeristische en historische hart van de gemeente te versterken alsmede een kostenbesparend effect te hebben op de daarbij gebruikte energie´.

Ook wordt de verlichting van de kenmerkende bogen aan het begin van het Balcón de Europa én de lokaal aanwezige palmbomen aangepakt. Een groot deel van de kosten wordt gefinancierd door subsidiegelden van de Junta de Andalucía.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s