Film A Beautiful Day in the Neighborhood te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 17 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ van de regisseur Marielle Heller vertoond.

De Britse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling. Tom Hanks speelt in deze 109 minuten durende film de hoofdrol als Mister Rogers. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s