WK-kwalificatieduel Nederland-Gibraltar in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het kwalificatieduel voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Nederland en Gibraltar is maandagavond 11 oktober vanaf 20.45 in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het WK-kwalificatieduel wordt maandag vanaf 20.45 uur afgewerkt in het stadion De Kuip van Rotterdam. Na zeven gespeelde wedstrijden leidt Nederland groep G met zestien punten. Noorwegen volgt met veertien punten, Turkije staat momenteel op de derde plaats met twaalf punten. Gibraltar is nog puntloos en sluit de rij. De eerste ontmoeting tussen beide landen in Gibraltar eindigde eind maart van dit jaar in een 0-7 overwinning voor Oranje.

Bij Fuego zijn maandagavond ook andere duels uit de WK-kwalificatiereeks te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s