Programma afsluitende dag Feria de Nerja

NERJA – Het Feria de Nerja kent dinsdag 12 oktober de afsluitende dag. Daarbij staan optredens van onder meer de band Alalba, Proyecto Mandarina en Cynthia Martín op het programma. Ook trekt de muziekband Los Majaretas door de straten van de stad en draaien de attracties op het Carabeo-kermisterrein op volle toeren.

De band Alalba verzorgt het afsluitende optreden rond de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España vanaf 22.00 uur, de uit Nerja afkomstige ska- en reggaeband Proyecto Mandarina speelt vanaf 16.30 uur op het uitgaansplein Tutti Frutti.

De dag wordt rond het middaguur geopend op het Balcón de Europa met een kinderprogramma, verzorgd door Susana Rico. Vanaf 16.00 uur staan daar optredens gepland van de dansgroep Ángela Muñoz en het koor van de Peña Nerjeña. Rond 20.00 uur wordt daar opgetreden door de lokale artieste Cynthia Martín.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s