Show Legends of Las Vegas bij Fitzgerald´s Bar

NERJA – De Britse zanger Johnny G treedt zaterdagavond 9 oktober op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de Super Sol-supermarkt in Nerja. Johnny G brengt daarbij zijn show ´Legends of Las Vegas´.

De toegangsprijs is tien euro per persoon, de show begint rond 20.30 uur en duurt tot circa middernacht. Het vooraf reserveren van een plaats (via het telefoonnummer +34 693 700 810) wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s