Programma tweede dag Feria van Nerja

NERJA – De tweede dag van het Feria de Nerja 2021 begint zondagmiddag 10 oktober met een kinderprogramma op het Balcón van Europa. Daar voeren de artiesten Costillita en Amapola vanaf 12.00 uur een kindershow op.

Vanaf 16.00 uur staan op het Balcón (flamenco)dansshows op het programma, uitgevoerd door de dansschool van Daniel Romero en het flamencogezelschap Mirabrás. Het programma op het uitgaansplein Tutti Frutti begint rond 16.30 uur terwijl in de avonduren de band Ortigosa (vanaf circa 22.00 uur) speelt in de gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s