Processie door binnenstad van Nerja tijdens Feria

NERJA – Een indrukwekkende processie trekt zondagavond 10 oktober door de binnenstad van Nerja. Deze wordt gehouden ter ere van de lokale beschermheiligen San Miguel Arcángel en Nuestra Señora de las Angustias.

De stoet vertrekt rond 18.00 uur vanaf het Balcón de Europa (El Salvador-kerk) voor een route door de binnenstad van Nerja. Die voert onder meer door de Puerta del Mar, Calle Pintada, Calle La Cruz, Calle Angustias en dezelfde route weer terug naar de El Salvador-kerk. Daar staat om 20.00 uur een mis op het programma ter ere van de twee lokale beschermheiligen San Miguel Arcangel en Nuestra Señora de las Angustias.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s