Málaga CF deelt punten met Real Valladolid

VALLADOLID – In de negende speelronde voor de Spaanse Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Real Valladolid. Na negentig minuten voetbal stond een 1-1 eindstand op het scorebord.

De bezoekers namen na ruim een half uur spelen een 0-1 voorsprong uit een strafschop, die door Brandon Thomas werd verzilverd. Acht minuten na rust trok Valladolid via Óscar Plano de stand weer gelijk. De thuisclub had daarna wel de overhand maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s