WK-kwalificatieduel Letland-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het kwalificatieduel voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Letland en Nederland is vrijdagavond 8 oktober vanaf 20.45 uur in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Ook het daaropvolgende WK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal, op maandag 11 oktober (aanvang 20.45 uur), is te zien bij El Fuego. Nederland ontvangt dan Gibraltar als tegenstander in stadion De Kuip van Rotterdam, .

Na zes gespeelde wedstrijden leidt Nederland groep G met dertien punten, Noorwegen heeft evenveel punten maar een slechter doelsaldo. Turkije volgt op de derde plaats met elf punten, Montenegro staat vierde met acht punten, drie punten meer dan Letland (vijfde). Gibraltar is nog puntloos en sluit de rij.

Bij Fuego zijn komend weekeinde ook andere duels uit de WK-kwalificatiereeks te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s