Banda de Música de Nerja opent Feria

NERJA – Met een optreden van de Banda de Música de Nerja op het Plaza d´España wordt zaterdag 9 oktober rond het middaguur het jaarlijkse Feria de Nerja officieel geopend. Het doorgaan van de kermis, één van de grootste in zijn soort aan de Costa del Sol, hing lang aan een zijden draadje vanwege de problemen rond het Corona-virus. Het evenement duurt tot en met dinsdag 12 oktober.

De kermisattracties staan daarbij op het Carabeo-terrein, hét grote parkeerterrein naast het centrum. Op het Plaza d´España staat een grote feesttent waar de komende dagen een aantal optredens en festiviteiten plaatsvinden. Ook staan er activiteiten gepland op en rond het uitgaansplein Plaza Tutti Frutti én het Balcón van Europa.

Op die laatste locatie zijn er zaterdag rond het middaguur activiteiten voor kinderen en staan er tussen 16.00 en 19.00 uur (flamenco)dansoptredens gepland. Deze worden verzorgd door leerlingen van de Grupo de Baile de Christian David Callejon, gevolgd door de Peña Flamenca Alboreá. In de avonduren komt de muziek op het Balcón voor rekening van de lokaal vermaarde artiest Fernando del Paso. De activiteiten op het Tutti Frutti-plein beginnen rond 16.30 uur.

In de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España treedt zaterdagavond de Spaanse flamencozanger Pitingo op (vanaf circa 22.30 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s