Eerste editie Día del Cine Español in Centro Cultural

NERJA – De allereerste editie van de Día del Cine Español wordt woensdag 6 oktober in Nerja gevierd met een (gratis) vertoning van de Spaanse film Esa pareja feliz. Deze film dateert uit 1953 en is geregisseerd door de Spaanse regisseurs Antonio Berdem en Luis García Berlanga.

De film wordt vertoond in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja en begint om 21.00 uur. De toegang is gratis (onder het motto vol=vol) onder de momenteel geldende Corona-veiligheidsmaatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s