Aemet voorziet zonnige week voor Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten deze week én voor het komend weekeinde veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 25 graden Celsius rond Nerja.

Wél kan er de komende dagen sprake zijn van voorbijdrijvende wolkendekken, van regen is in de huidige voorspellingen géén sprake. De wind neemt aan het einde van de week iets in kracht toe. In de verwachtingen van de meteorologen belooft vooral donderdag 7 oktober een fraaie dag te worden met veel zon en een gemiddelde temperatuur van zo´n 25 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s