Jaarlijks dorpsfeest in Torrox

TORROX – Het jaarlijkse dorpsfeest van Torrox (Feria de Torrox) wordt dit jaar gehouden van donderdag 30 september tot en met zondag 3 oktober. Vorig jaar viel het Feria de Torrox in het water vanwege het Corona-virus, dit jaar is er besloten het dorpsfeest wél doorgang te laten vinden.

Het feest wordt opgedragen aan de lokale beschermheiligen Virgen de las Nieves en San Roque. Naast een programma vol dans- en muzikale activiteiten is er dagelijks een kinderprogramma op de la Plaza de la Constitución.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s