Viering Semana del Mayor in Nerja

NERJA – Vanaf vrijdag 1 tot en met vrijdag 8 oktober viert Nerja de jaarlijkse ´Semana del Mayor´ (Week van de Ouderen) met een reeks aan activiteiten voor de oudere inwoners van de gemeente. De vijfde editie van deze Semana del Mayor wordt vrijdag 1 oktober om 12.00 uur geopend met een ceremonie in het Centro Cultural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45, net naast het centrum), waarbij de Día Internacional de las Personas Mayores (Internationale Dag van de Ouderen) centraal staat.

Vervolgens wordt in het Centro Cultural de foto-expositie ´Las caras de nuestros mayores´ geopend, waarbij de fotograaf Graig Pyatt het leven van de ouderen in Nerja in beeld brengt. In de hierop volgende week staan er tal van activiteiten voor ouderen op het programma, met onder meer op dinsdag 5 oktober de vijfde editie van de jaarlijkse mars Marcha del Mayor vanaf het Plaza d´España naar de terreinen van de Grotten van Nerja in het aanpalende dorp Maro.

Op woensdag 6 oktober zijn er theaterlessen voor ouderen in het Museum van Nerja, op donderdag 7 oktober gevolgd door een domino-toernooi in het Hogar y Centro Social van Maro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s