Opnieuw weekeinde zonder nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Evenals een week eerder zijn er het afgelopen weekeinde géén nieuwe meldingen van Covid-19 besmettingen binnengekomen bij de diverse gezondheidsdiensten van Nerja. Eind vorige week waren er vier gevallen, na acht dagen zonder nieuwe meldingen. Mede hierdoor daalde het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) verder van 42,6 (begin vorige week) naar 18,9.

Een en ander wordt duidelijk uit de op maandagochtend 27 september gepubliceerde cijfers van de betrokken gezondheidsdiensten. Het totaal aantal besmettingen (sinds het begin van de pandemie vorig jaar) in Nerja staat nu op 1141. Hiervan zijn 1106 personen inmiddels volledig genezen verklaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s