Celta de Vigo op valreep langs Granada CF

VIGO – Voetbalclub Granada CF wacht na zeven competitiewedstrijden in de Spaanse Primera División nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. In de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo kreeg de Andalusische formatie maandagavond 27 september diep in blessuretijd alsnog het deksel op de neus: 1-0.

In het Estadio Municipal de Balaidos van de stad Vigo (net boven Portugal gelegen) leek het dit seizoen stroef draaiende Granada CF lang op weg naar een 0-0 puntendeling. Het veel sterkere Celta de Vigo slaagde er in de reguliere speeltijd niet in het veldoverwicht uit te drukken in doelpunten. Vier minuten in blessuretijd zorgde Denis Suárez met zijn treffer alsnog voor de ontlading bij de thuisclub: 1-0.

Het betekende de vierde competitienederlaag voor Granada CF, dat twee weken geleden nog een verrassend gelijkspel afdwong in de uitwedstrijd tegen titelkandidaat FC Barcelona. Granada staat nu na zeven wedstrijden met drie punten op de achttiende plaats van de ranglijst. Zondag 3 oktober wacht in het eigen Nuevo Las Cármenas-stadion van Granada de Andalusische derby tegen FC Sevilla (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s