Zonnige en warme nazomerweek voor Nerja

NERJA – Na een week met veel bewolking waarbij de aangekondigde neerslag grotendeels uitbleef, staat Nerja met ingang van zondag 26 september een zonnige en warme nazomerweek te wachten. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología), die de komende dagen gemiddelde dagtemperaturen van circa 27 graden Celsius verwachten rond Nerja.

De zon kan daarbij de komende dagen af en toe aan het oog worden onttrokken door voorbij trekkende (sluier)bewolking. Regen wordt er de komende dagen niet verwacht door de weerkundigen, ook de wind speelt in de in de huidige verwachtingen volgende week nauwelijks een rol van betekenis rond Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s