Málaga CF in slotfase onderuit tegen Sporting Gijón

GIJÓN – In de zevende speelronde voor de Spaanse Segunda División ging Málaga CF zondagmiddag 26 september in de slotfase van het uitduel bij Sporting Gijón onderuit. Tien minuten voor tijd produceerde de thuisclub de winnende treffer (2-1), nadat Málaga vrijwel de gehele wedstrijd met een man minder stand had gehouden.

De Andalusische formatie moest al na zeven minuten met tien spelers verder nadat Alberto Escassi met een rode kaart van het veld was gestuurd. Ondanks deze veldminderheid nam Málaga tóch de leiding in het duel via een treffer van Juan De Dios Rivas na een klein half uur spelen. Pas na een kwartier in de tweede helft kwam de thuisclub via een doelpunt van de Serviër Uroš Durdević op gelijke hoogte. Tien minuten voor tijd bepaalde Gaspar Campos de uiteindelijke eindstand op 2-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s