Eredivisievoetbal en Formule I GP Rusland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zevende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook is daar zondag de Formule I GP van Rusland, met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen, op het circuit van Sochi te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Titelverdediger Ajax neemt het zaterdagavond 25 september vanaf 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam op tegen FC Groningen. PSV trapt eerder die dag om 16.45 uur in Tilburg af voor het competitieduel met thuisclub Willem II, Feyenoord treedt diezelfde avond in het Rotterdamse stadion De Kuip vanaf 21.00 uur aan tegen NEC. Zondagmiddag 26 september speelt Heerenveen vanaf 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen FC Twente, op hetzelfde tijdstip nemen AZ en Go Ahead Eagles het in Alkmaaar tegen elkaar op.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 26 september (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen de huidige nummer twee van de competitiestand Sporting Gijón in de Segunda División. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF maandagavond 27 september (aanvang 21.00 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo.

De Formule 1-coureurs starten zondag om 14.00 uur voor hun wedstrijd in het Russische Sochi. De race is de vijftiende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Verstappen met 226,5 punten, de Brit Lewis Hamilton volgt met 221,5 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s